I NYE LOKALER – OG LEDERSKIFTE

Oppstandelseskirken flytter fra august over i nye lokaler, da Forum skal pusses opp – for 40 millioner.
Vi tror det er Gud som flytter oss til en enda mer sentral beliggenhet i byen! Vi skal ha søndagsmøtene våre i Gimle, Kong Oscarsgate 18, 2. etg. (Ervingen).

Vi får også et nærmere samarbeid med Bethel: De to siste torsdager hver måned får vi holde til i Bethel, Lille Øvregate 31 med Cellegruppe og Bønn og Lovsang, mens vi den første torsdag i måneden er vi private hjem..
Andre onsdag hver måned blir vi sammen med Bethel, vekselvis med felles bønnesamvær med dem, , vekselvis i Bønn for Bergen. Dette gleder vi oss til!

Vår utadrettede virksomhet i rusmiljøet gjennom Kafé Lazarus fortsetter som før! Det blir pause i juli. Vi starter opp igjen 12. august.

Steinar Valdersnes Steinaravslutter nå som ledende pastor i Oppstandelseskirken. Men samarbeidet med ham og Ingunn – og Rusomsorg Vest (Nappane) – fortsetter som før. Vi takker Steinar for tjenesten han har stått i som leder og inspirator – og ønsker Guds rike velsignelse over hans og Ingunns gjerning videre!
Audun Hellemann blir igjen ledende pastor.